Meny Lukk

The Wild Chase automat

Det går raskt unna på The Wild Chase automat fra Quickspin. Med RTP på 96,72 %, Respins og The Wild Chase gratisspinn med garanterte jokere kan du sikre deg spenning som kommer til å få deg til å sitre.

The Wild Chase automat

Spilleautomaten er å regne som en klassiker. Det er ingen tvil om at denne spilleautomaten står høyt i kurs hos norske spillere. Med 5×3 hjul og 25 faste gevinstlinjer kan du bli med på en uforglemmelig jakt etter store rikdommer. Det er ikke mange slotfunksjoner på The Wild Chase, men, de du finner gjør en stor forskjell.

The Wild Chase Respins

Den første slotfunksjonen du kommer til å merke er nok The Wild Chase Respins. Denne blir nemlig aktivert med en gang du får en gevinst på spilleautomaten. Med denne slotfunksjonen aktiv vil symbolene i gevinstkombinasjonen din bli låst fast på hjulene, mens de andre symbolene spinner videre. Får du nye symboler vil disse også bli låst fast og du får et nytt Respin helt frem til du ikke klarer å samle flere symboler til dine gevinstkombinasjoner. Til denne slotfunksjonen kommer også Wild Multipliers godt med. Wilds gir deg nemlig en multiplikator på opptil 5x når den er del av en gevinstkombinasjon.

The Wild Chase gratisspinn

For å aktivere The Wild Chase gratisspinn må du samle sammen 3 Scatters. Det beste med The Wild Chase automat er at du også kan gjøre dette over flere Respins. Med 3 Scatters blir du belønnet med 10 The Wild Chase gratisspinn. På dine The Wild Chase gratisspinn har du garanterte jokere som sammen med multiplikatorene vil kunne gi deg store gevinster.

Quickspin

Quickspin er ikke av de aller største leverandørene, og selv om de lager veldig gode spilleautomater kan det være vanskelig å finne gode casinoer som tilbyr disse spillene. Ofte kan du også se langt etter å spille The Wild Chase gratis. Men, heldigvis finnes det noen gode unntak.