Meny Lukk

Zombie Hoard Slot

zombie hoard slot

Hva sier du til en bonus på 500 % og opptil 200 spinn? Ja, hjerne? Da passer det nye spillet Zombie Hoard Slot perfekt for deg!

Zombie Hoard Slot

Hva dette spillet handler om sier seg selv. Slingshot Studios har laget en ny zombie spilleautomat som lanseres på Microgaming platformen 6. mars. Dersom du ikke lar deg skremme av litt hjernemasse og gørr er dette et spill som gir deg mye tilbake. Spesielt om vi tenker på Wilds og gratisspinn.

Den nye spilleautomaten har 5×3 hjul med 9 gevinstlinjer. Selv om hjerner og zombier kan virke skummelt, er ikke denne automaten spesielt skummel. Her er det lagt mer fokus på det humoristiske med zombier.

Super Stacked Wilds

Wilds er bra, Stacked Wilds er bedre, mens Super Stacked Wilds er best. Wilds er et spesialsymbol som kan erstatte alle andre vanlige symboler på spilleautomaten. Med andre ord, dette symbolet fungerer som en joker i kortstokken. Det er til stor hjelp når du skal lage store gevinstkombinasjoner slik at du kan sikre deg de største gevinstene på spillet.

Zombie Hoard gratisspinn

Spilleautomater med gratisspinn pleier alltid å slå godt an. Vi tror at dette også kommer til å gjelde for Zombie Hoard Slot. Her kan du nemlig sikre deg opptil 32 Zombie Hoard gratisspinn med 2x multiplikator.

Det er to ulike måter å aktivere dine gratisspinn på. Først kan du lande 3, 4 eller 5 Scatters. Dette er symbolet med den store hjernen. Den andre måten du kan aktivere gratisspinn på, er ved å samle sammen småhjernene som kan være på vanlige symboler. Disse kan du samle opp over flere spinn, noe som er en stor fordel.

Beste bonus til Zombie Hoard Slot

Når du skal jakte hjerner som zombie hjelper det godt å ha en skikkelig boost med bonus. Da er det aller best å gå for beste innskuddsbonus. Vi har selvsagt funnet frem til denne for deg, slik at du bare kan plukke den opp og gå for å spinne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *