Meny Lukk

Chelsea – Manchester City fotballstream

Chelsea - Manchester City fotballstream

Søndag spilles finalen i League Cup. Du kan se Chelsea – Manchester City fotballstream og få den beste oddsbonusen, både med og uten innskudd.

Chelsea – Manchester City fotballstream

Det blir garantert høy spenning på Stamford Bridge når Chelsea – Manchester City spiller i League Cup finalen. Kampen sparkes i gang kl 17:00, og du kan følge kampen live selv om du ikke har dyre TV abonnement som gir deg tilgang til kampene eller har tenkt deg en tur til England.

Unibet TV viser nemlig denne kampen på fotballstream og det eneste du trenger er en aktiv spillerkonto. Det betyr at du kan spille med den beste oddsen og se Chelsea – Manchester City fotballstream på søndag.

For å aktivere din spillerkonto må du gjøre et innskudd på minst 100 kr. Dersom dette er ditt aller første innskudd på Unibet får du også 500 % oddsbonus opptil 500 kr. Det betyr at du kan spille for hele 600 kr på denne kampene eller en av de mange andre som også spilles på søndag.

For å hente din oddsbonus og se Chelsea – Manchester City fotballstream kan du følge denne fremgangsmåten:

  • Gå til www.unibet.com og åpne konto
  • Få 500 % oddsbonus – sett inn 100 kr
  • Se Chelsea – Manchester City fotballstream

Unibet TV

Unibet er kjent som en av de aller beste bettingsidene. Det er ikke bare fordi de gir deg skikkelige oddsbonuser. Du finner nemlig mye annet på denne bettingsiden. Noe av det beste, dersom vi ser bort fra raske uttak av gevinster og veldig bra utvalg av odds, er selvsagt Unibet TV. Unibet TV lar deg streame engelsk fotball fra League Cup, FA Cup og The Championship.

Utover engelsk fotball stream kan du også se den beste fotballen live fra hele verden. Bundesliga, La Liga, Ligue 1 og Serie A er bare litt av alt du får tilgang til på Unibet TV.

Tippetips

Det er Manchester City som er favoritter når du ser Chelsea – Manchester City fotballstream på Unibet. Men, det er også veldig mange andre kamper å spille på, og disse kan du også følge på fotballstream. Dersom du ønsker tippetips til disse har vi funnet frem til en bra Twitter profil som legger ut tips til kampene. Du kan følge denne kontoen på Twitter. Da har du gratis tippetips til både Chelsea – Manchester City live fotballstream

Oddsbonus

Det finnes mange ulike typer oddsbonuser på markedet, og det kan være litt tricky å finne frem til de aller beste. Derfor har vi selvsagt laget en toppliste over beste innskuddsbonus og gratisbonus for odds.

Med vår toppliste over beste bonus kan du finne frem til den beste bettingsiden og hente din bonus for å gi en boost til spillerkontoen din. Det kan sikre deg større gevinster når du følger kamper på live fotballstream online.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *